analt samleie sex homo stilling

Hovedregelen er aldri å føre noe som har vært bak, inn i skjeden. Våtservietter er greit å ha i nærheten, og ekstra kondomer i fall dere bytter fra bak, til fram, i løpet av akten. Ved ikke å bruke kondomer kan man bli smittet av seksuelt overførbare infeksjoner SOI. Vann - og silikonbaserte glidemidler egner seg best sammen med kondomer.

Hold dem derfor rene, for å unngå at de blir eventuelle kilder til smitte. Da er det også viktig at man stimulerer ellers først, og bruker masse glidemiddel. Da blir det heller ikke sånn «Oi, nå har vi analsex», men man er mer i den kåte modusen der det er én av flere ting, sier Anita Skrautvol.

Forspill og til og med vaginalsex er et must for mange før man går «dit», og mange kvinner trenger klitorisstimulering både før og underveis for å slappe av. Det holder ikke bare å være opphisset kroppslig heller, hodet må også være med.

Når dere til slutt har bestemt dere for å gi det et forsøk, start med en beskjeden analplugg og øk heller størrelsen på den etter hvert. Sex skal ikke gjøre vondt, så ta det rolig, sier Tristan Taormino. Kanskje særlig ved analsex er det også et poeng ikke å bli for opphengt i teknikker og punkter. Da kan man fort komme galt av sted, skal vi tro psykolog Anita Skrautvol.

Det man bør jobbe med i stedet er å være til stede i sin egen kropp og i situasjonen. Dette gjelder kanskje også spesielt ved anallek, for prøver du å være et annet sted da, blir det sannsynligvis ikke veldig digg. Det er også kun gjennom god tilstedeværelse at du klarer å være oppmerksom nok på partnerens reaksjoner og signaler, som ofte er subtile og lette å gå glipp av hvis fokuset er et annet sted, oppsummerer hun.

Dette er ment som informasjon og inspirasjon til nysgjerrige. Se på det som å utforske erogene soner:. Et kjent triks er at den som blir tatt analt kan forsøke å slappe av og klemme litt til, når partneren trenger inn. Fungerer det ikke så bra, prøv 15 sekunders trikset. Sett en finger, penis eller leketøyet mot analåpningen og trykk forsiktig i 15 sekunder. Åpningen vil da som oftest gi etter. Å bruke fingrene er en fin måte å beholde styringen på når man utforsker et nytt område.

Menn kan for eksempel prøve å finne prostatakjertelen p-punktet, mannens g-punkt som kan føles med fingrene ca. Akkurat som kvinner er ulike i forhold til følsomhet i skjeden, er det også individuelle anatomiske forskjeller hos menn. Anilingus , også kalt «rimming», betyr at man bruker munnen, leppene og tungen rundt analåpningen og området rundt mellomkjøttet.

Her er god hygiene helt avgjørende. En tommelfingerregel kan være at mottakeren vasker seg så nøye med vann eller intimsåpe at det å få et kyss av slikkeren etterpå ikke er en avskrekkende tanke.

Analmassasje kan være veldig sensuelt, mener de som er tilhengere av dette. Det finnes en del instruksjonsvideoer på nettet, og det er også mye inspirasjon å hente fra tantrisk sex. Den sorte analpluggen har for lengst fått selskap av fargerike silikonleketøy, og for de trendy er leketøy i glass i vinden som aldri før. Buttplugs, analkuler, analbeads, analdildo og prostatadildoer med og uten vibrasjon er bare noe av det du kan velge blant.

Men det viktigste er at leketøyet har en stopper i den ene enden, slik at det ikke forsvinner opp. Mannen som står bak dette ordet er spaltisten Dan Savage. Slik kan hun ta ham, akkurat som når hun sitter og rir ham og bestemmer tempo og bevegelser. En frekk form for rollespill. Merk også at det er den som får analsex som bør være den som har styringen.

Misjonærstillingen og stillingen der dere ligger på siden, i skje, er gode stillinger ved et analt samleie. Når dere blir litt mer drevne kan han stå bakerst og ved å presse fremover mot navlen, er det mulig å indirekte stimulere g-punktet hennes. Trykk her og følg Klikk Helse på Facebook. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost. Dette funker bedre enn porno. Ja, kvinner har også ståtiss. Her er kvinnens erogene soner. Fem myter om kvinnekroppen.

Analsex Baklengs til himmels Å ta bakveien kan være snarveien til en utenomjordisk sexopplevelse. Ved analsex er det et poeng ikke å bli for opphengt i teknikker og punkter. Gjør litt stas på brystene dine Her er fem ting du bør gjøre med dem. Vet du hvor mannens erogene soner er? Slik får hun bedre sexlyst Går dere gjennom en tørke?

Les og lær Psykolog Anita Skrautvol anbefaler alle som er nysgjerrige på noe, enten det er analsex eller noe annet, å ta en titt i arkivet til spaltisten Dan Savage. Begge to finnes også for Kindle, hvis man vil ha dem på «lesebrett». Hygiene og helse Hovedregelen er aldri å føre noe som har vært bak, inn i skjeden. Du kan eventuelt holde dusjslangen uten hodet mot rumpeåpningen og la vannet skylle noen centimeter inn.

Det er ikke nødvendig med klyster. Å slikke over rumpehullet med flat tunge vil være opphissende for de fleste, både å gi og få. Mange syns kanskje det er pirrende fordi det er litt tabu, og også veldig privat. Prøv å stikke en hard tungespiss litt inn. Den som blir slikket må prøve å slappe av om du skal få tungen særlig langt inn. Du kan nusse og tungekysse anus, omtrent som det var en munn. Noen syns det er veldig sexy at den som blir slikket sitter oppå ansiktet til den som slikker.

Kan hjelpe til å gni seg fram og tilbake mot tungen. Bruk gjerne plastfolie eller oppklippet kondom mellom tunga og rumpa ved rimming, for sikrere sex. Særlig det at han bare putter pikken rett inn, slik han ville gjøre om det var en vagina.

For det første har anus ingen naturlige glidemidler, og noen dråper spytt eller fittesaft er IKKE nok. For det andre er det nervestyrte lukkemuskler i anus som klemmer hardt igjen om du ikke tar det rolig. Begynn med noe veldig lite en tynn finger er mer enn nok for de fleste , og la den som skal ha noe i rumpa styre tempoet. Det kan være svært opphissende for den som ligger der å bare ha en finger litt inne i rumpa, helt rolig, kanskje så lenge som 20 minutter.

Da kan rumpehullet nærmest suge inn gjenstanden. Det kan ikke bli for mye glidemiddel. Bruk helst et glidemiddel som er laget for anus. Jo seigere, tykkere og lengre det varer på huden, jo bedre.

Silikonglider fungerer godt, men ikke sammen med silikonleketøy. Vaselin eller matolje er alternativer, men ikke sammen med kondom. Finger En finger har du alltid for hånden. Den letteste måten å få inn en finger i rumpa på er å ha håndflaten pekende ned mot kjønnsorganet, og la pekefingerens fingerpute ligge flatt mot anus med litt press og mye glidemiddel. Bruk gjerne latekshansker kjøpes billig på apotek om du ikke vil grise, eller vil beskytte anus om du har lange negler.

De må i alle fall files først. Samt at de har en fot å stå på, slik at ikke pluggen skal forsvinne inn i analen. Fasongen gjør at en plugg kan sitte i, og pirre, også under annen seksuell aktivitet. Vibrator Vibrasjoner rundt, på og i anus kan gi sterke nytelser og til og med orgasme i seg selv. I tillegg er det å dirre på rumpehullet en fin måte å få lukkemusklene til å slappe av og åpne opp for inntreden.

Rumpebakterier er ikke godt for floraen i vagina. Mye rart du kan putte inn, f. Spekulumet for analt bruk åpner seg tre-delt. Eller en analkrok, som kan festes til tau og er ypperlig til bondage. Det finnes også anal-perler og kuler i størrelse fra erter til appelsiner. Med penis For å få inn penis må den være skikkelig hard først, bruk eventuelt en penisring for å hjelpe.

Begynn forsiktig, det er først når begge settene med rumpemuskler er helt avslappet at det går an å pule skikkelig fram og tilbake. Bruk mye tid på å bare ha den inni først. Mange stillinger er mulig, selv om bakfra er det vanligste. Kan være deiligere, og lettere å slappe av, om den som skal pules ligger på magen, oppå en pute, i stedet for å stå på knærne.

Det er også veldig sexy å ligge på ryggen, på en pute, og dra opp knærne til hver side. Om du skal bytte på å pule i rumpa og i musa, så ha på kondom og bytt mellom hver gang.

Med strap-on Cupido har tidligere skrevet om hvordan benytte strap-on, og vi har også spesialfilmer om hvordan jenter kan pule typen sin Bend Over Boyfriend.

Dobbel penetrering Om drømmen er to peniser på en gang, er det lurt å begynne med den i rumpa. En fin stilling er at mann nummer en eller damen med strap-on sitter tilbakelent, hun trer seg på, lener seg tilbake og mann nummer to putter sin inn forfra.

Det er lettest om han som er i rumpa ikke beveger seg så mye. Dildoer Bruk gjerne en dildo som er liten i tuppen og gradvis blir større, særlig om du har noen som hjelper deg å presse inn.

En dildo med håndtak er også en favoritt for mange. Hvis du vil vide ut selv er en stor sak som står stødig å foretrekke. Det er den erotiske kunst å få hele hånden inn, enten det er vaginalt eller analt. Oppblåsbart Det finnes oppblåsbare plugger, dildoer og analballonger som ikke er så store først, men som virkelig kan sprengfylle om de pumpes opp. Dusj og douche Det enkleste er å bruke dusjen, skru av dusjhodet og skru ned trykket så det bare sildrer, og ha passe lunkent vann opp i rumpa.

Skynd deg til do, og gjenta prosessen for å bli helt ren.

..

Ikke fokuser bare på penis hvis du vil ha mannen din superklar. Han har 10 erogene soner du kan leke deg med først. Går dere gjennom en tørke? Her er fem trinn til økt lyst hos kvinnen.

Analsex er seksuelt samkvem der en av partene blir penetrert i endetarmen, enten med den andres penis, en analplugg, dildo, analkuler eller en annen gjenstand, ifølge Wikipedia.

Men da kan det være greit å vite at analsex rommer mye mer enn anal penetrering med penis. Det kan faktisk være hva du vil, for det er du som bestemmer. Kanskje lar du deg forføre av en fjærlett tunge i sprekken, etterfulgt av et lystig klyp i stjerten? Eller hva med en sensuell seanse i form av anal- eller prostatamassasje? Det er altså du som setter rammene selv, men ekspertene vil likevel ikke anbefale nybegynneren å ha analsex med en tilfeldig flørt, eller i startfasen av et forhold.

Tillit til partneren er viktig og god kommunikasjon likeså, med tanke på både helsen kjønnssykdommer og nytelsen. Men dersom du og din partner kan snakke åpent om sex, ikke glem å snakke litt om bakdelene deres også.

Er du usikker på om partneren din er nysgjerrig på analsex, spør først og ikke etterpå, sier Tristan Taormino, kvinnen bak boken The Ultimate Guide to Anal Sex For Women, til nettmagasinet Tango. Analsex er likevel opphissende for mange. Noen menn kan like tanken på at det er trangere der bak, noe som gir et større press rundt penis, mens noen kvinner kan tenne på ideen om å bli fylt opp, eller fylt flere steder samtidig.

Analsex-tilhengere beskriver orgasmene de får ved analsex som utenomjordiske, som fyrverkerier, når temaet er luftet på C-punktet. Klitoris kan stimuleres indirekte på mange måter og spiller nok også inn i denne sammenhengen. Menn har på sin side den fordelen at de har en prostatakjertel som kan stimuleres ved ulike former for analsex, utdyper psykolog og spesialist i klinisk sexologi, Anita Skrautvol, ved Institutt for Klinisk Sexologi og Terapi IKST.

De fleste som praktiserer analsex bruker heller ikke penis, men tunge, fingre eller en eller annen form for leketøy som er designet for analt bruk.

Det er heller ikke så vanlig med penetrering som mange tror, de fleste nøyer seg med å stimulere området rundt anus. Det er tross alt her alle nervene ligger Psykolog Anita Skrautvol anbefaler alle som er nysgjerrige på noe, enten det er analsex eller noe annet, å ta en titt i arkivet til spaltisten Dan Savage. Men selv om eksperter anslår at ett av fire heterofile par praktiserer analsex er det fremdeles mest tabu for heterofile menn.

Er jeg homo eller kan jeg bli det, lurer de, når de oppdager at de liker en finger bak når de har sex med partneren, eller det å sitte på en analplugg når de har sex med seg selv. Alt en mann og en kvinne gjør sammen er hetero-sex, og sex mellom to menn eller to kvinner er homo-sex - dersom det er viktig for dere å definere slikt.

Man kan gjøre mye av det samme, det kommer bare an på hvem du har det med - så slapp av, pust ut og kos deg med det du liker, sier Skrautvol. Sexspaltist og forfatter Tristan Taormino går så langt som å si at alle menn bør prøve analsex. Mange menn kan synes det er rart i starten, men hun anbefaler å gi det et hederlig forsøk. For prostatakjertelen sin skyld, mannens g-punkt. Et annet viktig moment når det kommer til analsex er at rumpa ikke er selvsmurt slik for eksempel skjeden er.

Man er derfor helt avhengig av å tilføre fuktighet selv , i form av glidemiddel. Dette gjelder selvsagt også for menn. Vær veldig generøs her, det er mye bedre med litt for mye enn litt for lite. Deretter er det viktig å puste.

Skal noe som helst inn, enten det er lite eller stort, må muskulaturen slappe av, sier psykologen. Bruk tungen og fingrene, massere lett eller legg noe som vibrerer rundt dette området og prøv deretter, veldig sakte, å føre noe inn. Fortsett å puste, ta inn hver bit av selve opplevelsen: Hvordan kjennes det her? Får man ikke til å slippe er det bedre og skifte fokus å vente litt, eller gjøre det en annen dag i stedet, legger hun til.

Hovedregelen er aldri å føre noe som har vært bak, inn i skjeden. Våtservietter er greit å ha i nærheten, og ekstra kondomer i fall dere bytter fra bak, til fram, i løpet av akten. Ved ikke å bruke kondomer kan man bli smittet av seksuelt overførbare infeksjoner SOI. Vann - og silikonbaserte glidemidler egner seg best sammen med kondomer.

Hold dem derfor rene, for å unngå at de blir eventuelle kilder til smitte. Da er det også viktig at man stimulerer ellers først, og bruker masse glidemiddel. Da blir det heller ikke sånn «Oi, nå har vi analsex», men man er mer i den kåte modusen der det er én av flere ting, sier Anita Skrautvol.

Forspill og til og med vaginalsex er et must for mange før man går «dit», og mange kvinner trenger klitorisstimulering både før og underveis for å slappe av.

Det holder ikke bare å være opphisset kroppslig heller, hodet må også være med. Når dere til slutt har bestemt dere for å gi det et forsøk, start med en beskjeden analplugg og øk heller størrelsen på den etter hvert. Sex skal ikke gjøre vondt, så ta det rolig, sier Tristan Taormino. Kanskje særlig ved analsex er det også et poeng ikke å bli for opphengt i teknikker og punkter. Da kan man fort komme galt av sted, skal vi tro psykolog Anita Skrautvol. Det man bør jobbe med i stedet er å være til stede i sin egen kropp og i situasjonen.

Du kan eventuelt holde dusjslangen uten hodet mot rumpeåpningen og la vannet skylle noen centimeter inn. Det er ikke nødvendig med klyster. Å slikke over rumpehullet med flat tunge vil være opphissende for de fleste, både å gi og få.

Mange syns kanskje det er pirrende fordi det er litt tabu, og også veldig privat. Prøv å stikke en hard tungespiss litt inn. Den som blir slikket må prøve å slappe av om du skal få tungen særlig langt inn. Du kan nusse og tungekysse anus, omtrent som det var en munn. Noen syns det er veldig sexy at den som blir slikket sitter oppå ansiktet til den som slikker. Kan hjelpe til å gni seg fram og tilbake mot tungen. Bruk gjerne plastfolie eller oppklippet kondom mellom tunga og rumpa ved rimming, for sikrere sex.

Særlig det at han bare putter pikken rett inn, slik han ville gjøre om det var en vagina. For det første har anus ingen naturlige glidemidler, og noen dråper spytt eller fittesaft er IKKE nok.

For det andre er det nervestyrte lukkemuskler i anus som klemmer hardt igjen om du ikke tar det rolig. Begynn med noe veldig lite en tynn finger er mer enn nok for de fleste , og la den som skal ha noe i rumpa styre tempoet. Det kan være svært opphissende for den som ligger der å bare ha en finger litt inne i rumpa, helt rolig, kanskje så lenge som 20 minutter. Da kan rumpehullet nærmest suge inn gjenstanden. Det kan ikke bli for mye glidemiddel.

Bruk helst et glidemiddel som er laget for anus. Jo seigere, tykkere og lengre det varer på huden, jo bedre. Silikonglider fungerer godt, men ikke sammen med silikonleketøy. Vaselin eller matolje er alternativer, men ikke sammen med kondom. Finger En finger har du alltid for hånden. Den letteste måten å få inn en finger i rumpa på er å ha håndflaten pekende ned mot kjønnsorganet, og la pekefingerens fingerpute ligge flatt mot anus med litt press og mye glidemiddel.

Bruk gjerne latekshansker kjøpes billig på apotek om du ikke vil grise, eller vil beskytte anus om du har lange negler. De må i alle fall files først. Samt at de har en fot å stå på, slik at ikke pluggen skal forsvinne inn i analen.

Fasongen gjør at en plugg kan sitte i, og pirre, også under annen seksuell aktivitet. Vibrator Vibrasjoner rundt, på og i anus kan gi sterke nytelser og til og med orgasme i seg selv. I tillegg er det å dirre på rumpehullet en fin måte å få lukkemusklene til å slappe av og åpne opp for inntreden. Rumpebakterier er ikke godt for floraen i vagina.

Mye rart du kan putte inn, f. Spekulumet for analt bruk åpner seg tre-delt. Eller en analkrok, som kan festes til tau og er ypperlig til bondage. Det finnes også anal-perler og kuler i størrelse fra erter til appelsiner. Med penis For å få inn penis må den være skikkelig hard først, bruk eventuelt en penisring for å hjelpe. Begynn forsiktig, det er først når begge settene med rumpemuskler er helt avslappet at det går an å pule skikkelig fram og tilbake.

Bruk mye tid på å bare ha den inni først. Mange stillinger er mulig, selv om bakfra er det vanligste. Kan være deiligere, og lettere å slappe av, om den som skal pules ligger på magen, oppå en pute, i stedet for å stå på knærne. Det er også veldig sexy å ligge på ryggen, på en pute, og dra opp knærne til hver side.

Om du skal bytte på å pule i rumpa og i musa, så ha på kondom og bytt mellom hver gang. Med strap-on Cupido har tidligere skrevet om hvordan benytte strap-on, og vi har også spesialfilmer om hvordan jenter kan pule typen sin Bend Over Boyfriend. Dobbel penetrering Om drømmen er to peniser på en gang, er det lurt å begynne med den i rumpa. En fin stilling er at mann nummer en eller damen med strap-on sitter tilbakelent, hun trer seg på, lener seg tilbake og mann nummer to putter sin inn forfra.

Det er lettest om han som er i rumpa ikke beveger seg så mye. Dildoer Bruk gjerne en dildo som er liten i tuppen og gradvis blir større, særlig om du har noen som hjelper deg å presse inn. En dildo med håndtak er også en favoritt for mange. Hvis du vil vide ut selv er en stor sak som står stødig å foretrekke.

Det er den erotiske kunst å få hele hånden inn, enten det er vaginalt eller analt. Oppblåsbart Det finnes oppblåsbare plugger, dildoer og analballonger som ikke er så store først, men som virkelig kan sprengfylle om de pumpes opp.

Dusj og douche Det enkleste er å bruke dusjen, skru av dusjhodet og skru ned trykket så det bare sildrer, og ha passe lunkent vann opp i rumpa. Skynd deg til do, og gjenta prosessen for å bli helt ren.

SEXO DISCRETO BØSSE DZIWKI DO TOWARZYSTWA

Dusj og douche Det enkleste er å bruke dusjen, skru av dusjhodet og skru ned trykket så det bare sildrer, og ha passe lunkent vann opp i rumpa. Her får du forslag til anale lekemuligheter. Samt at de har en fot å stå på, slik at ikke pluggen skal forsvinne inn i analen. Analsex Baklengs til himmels Å ta sex harstad transgender dating bøsse sites kan være snarveien til en utenomjordisk sexopplevelse. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost. Kan være deiligere, og lettere å slappe av, om den som skal pules ligger på magen, oppå en pute, i stedet for å stå på knærne. Hygiene og helse Hovedregelen er aldri å føre noe som har vært bak, inn i skjeden.

Nude homo cam chat professional sensual massage

Analt samleie sex homo stilling